MC2Management

Volg

Dit bedrijf heeft geen actieve vacatures

0 Beoordeling

Beoordeel dit bedrijf Geen beoordeling

Balans werk/leven
Arbeidsvoorwaarden
Management
Cultuur & waarde

MC2Management

(0)

About Us

MC2 Management is een bouwkundig projectmanagementbureau gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling, bouwmanagement, projectmanagement en technisch investment management in de sectoren (mixed use) Studenten huisvesting, Residentieel, Retail, Hospitality, Leisure, Kantoren en Logistiek.

MC2 Management ondersteunt en adviseert (institutionele) beleggers, vastgoedeigenaren en ontwikkelaars in alle fases van het vastgoed. MC2 Management overtreft uw verwachting met onze deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit en efficiënte aanpak. Onze ruime ervaring in de diverse sectoren van initiatie tot uitvoering inclusief de oplevering van complexen tot het technisch beheer van complexen voor beleggers, resulteert in de juiste aansturing van uw project.

MC2 Management onderscheidt zich niet alleen in zijn hoge kwalitatieve diensten, maar ook in de samenwerking met zijn opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn onze partners. Waarom noemen wij ze partners? Wij committeren ons aan de belangen van de partners, binnen en buiten de projecten. Wij zetten ons netwerk in om elkaar te helpen en delen onze faciliteiten. Wij zetten altijd een stap meer voor onze partners voor het beste resultaat en grote tevredenheid.

Contact

De entree 201 1101 HG
Amsterdam

W: HumanTalents.nl
E : info@humantalents.nl

Algemene voorwaarden
Privacy statement

KVKnr: 57685037