Gezocht: Ervaren import/export specialist voedingsmiddelenindustrie/ grondstoffenbranche


Onze opdrachtgever is op zoek naar meerdere professionals met ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en/of grondstoffenbranche. Ben jij ondernemend, heb je ervaring in het (ver)handelen van grondstoffen/bulkgoederen en wil je graag voor jezelf beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is op het punt om een nieuw bedrijf op te richten en zoekt collega’s die de kar willen trekken om van het bedrijf een groot succes te maken. Zij bieden alle tools die je nodig hebt om dit te realiseren. Het particeperen als aandeelhouder van de onderneming behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Van de kandidaten verwachten zij dat deze:

 • Ondernemend zijn en graag het initiatief nemen
 • Ervaring hebben in de branche (minimaal 3-5 jaar)
 • Internationaal netwerk van leveranciers en afnemers
 • Visie voor de korte-, middellange- en lange termijn doelstellingen
 • Bereid zijn om regelmatig te reizen voor werk
 • Goede communicatieve vaardigheden. Nederlandse en Engels goed beheersen.

Onze opdrachtgever wil een succesvol partnerschap tussen de ondernemers creëren. Naast het bieden van strategische ondersteuning en het faciliteren van de bedrijfsactiviteiten, denken zij ook actief mee met de ondernemers.

Kortom, als je ervaring hebt in de voedingsmiddelenindustrie en/of grondstoffenbranche en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging met veel groeimogelijkheden, dan nodigen wij je uit om te reageren voor een gesprek.. Zij bieden een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om partner te worden.

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature en graag meer wilt weten, neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  Stuur een bericht  Contact

  De entree 201 1101 HG
  Amsterdam

  W: HumanTalents.nl
  E : info@humantalents.nl

  Algemene voorwaarden
  Privacy statement

  KVKnr: 57685037