Wij combineren human talents met big-data, marketing, robotisering & A.I.

Sneller, beter en tegen lagere kosten dankzij innovatieve arbeidsbemiddeling

1

Innovatieve arbeidsbemiddeling : vind snel de juiste kandidaat

Welkom bij Human Talents, waar wij geloven dat de juiste kandidaten de sleutel zijn tot het succes van organisaties. Daarom helpen wij bedrijven en kandidaten elkaar te vinden, zodat ze samen kunnen groeien en bloeien.

Of je nu op zoek bent naar vast personeel of tijdelijke professionals voor ZZP-opdrachten, wij hebben de geschikte kandidaten voor jouw organisatie. Dankzij onze uitgebreide database van gekwalificeerde professionals kunnen wij snel de juiste kandidaten vinden. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat.

Met onze innovatieve marketingtools en slimme marketingtechnieken kunnen wij kandidaten ook buiten onze database profileren en effectief benaderen. Onze gestructureerde marketingaanpak stelt ons in staat om oplossingen te vinden die volledig voldoen aan de specifieke eisen van jouw organisatie.Wat Human Talents kan bieden

Bij Human Talents gaan we verder dan alleen het maken van een goede match.

INTERIM RECRUITMENT
Door het grote netwerk aan zelfstandig professionals zijn er mogelijkheden op Interim basis. Human Talents kan hiermee een waardevol invulling geven aan jouw organisatie.

WERVING & SELECTIE
Het benaderen en selecteren van de juiste kandidaten kan weleens uitdagend zijn. Zoek je ondersteuning? Dan kun je altijd gebruik maken van onze werving & selectie diensten.

UITGEBREIDE DATABASE
Als organisatie hebben wij de afgelopen decennia een uitgebreide database opgebouwd van gekwalificeerde professionals. Zo kunnen wij snel de juiste kandidaten vinden.

RECRUITMENT MARKETING
Wil je zelf een marketing campagne opzetten voor het werven van personeel? Dan kunnen wij je daarbij ondersteunen.

INNOVATIEVE ECRUITMENT TOOLS
Met onze innovatieve marketingtools en slimme marketingtechnieken kunnen wij kandidaten ook buiten onze database profileren en effectief benaderen. Onze gestructureerde marketingaanpak stelt ons in staat om oplossingen te vinden die volledig voldoen aan de specifieke eisen.

PROJECTEN
Het opzetten, lanceren en managen van verschillende ‘complexe’ projecten zijn werkzaamheden die vallen onder onze core-business. Heb je behoefte aan onze expertise? Neem gerust contact op.  Stuur een bericht
  746
  Vacatures
  39
  CV'S
  3602
  Bedrijven

  Contact

  De entree 201 1101 HG
  Amsterdam

  W: HumanTalents.nl
  E : info@humantalents.nl

  Algemene voorwaarden
  Privacy statement

  KVKnr: 57685037