Opdracht voor Zelfstandig Marketing- en Communicatiespecialist


Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige ZZP’er met een passie voor innovatieve marketing en doeltreffende communicatie. Ben jij iemand die graag achter de schermen werkt om merken te laten stralen? Dan is deze uitdagende opdracht als Zelfstandig Marketing- en Communicatiespecialist wellicht de perfecte match voor jou!

Opdrachtcontext:

Je zult werken met twee invloedrijke B2B-merken die actief zijn in de markt van motion control-oplossingen en sensoren. Deze bedrijven hebben een aanzienlijke positie opgebouwd en zoeken nu naar een expert die hen kan helpen hun online aanwezigheid te versterken en de merkbekendheid verder te vergroten.

Opdrachtomschrijving:

Als Zelfstandig Marketing- en Communicatiespecialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om de zichtbaarheid en het marktbereik van beide merken te vergroten. Je werkt nauw samen met interne stakeholders om boeiende content te creëren en te verspreiden, variërend van persberichten tot inspirerende blogs.

Jij bent de beheerder van de online kanalen van deze bedrijven, inclusief de websites en sociale media profielen. Met behulp van een contentkalender coördineer je het publiceren van relevante inhoud. Daarnaast speel je een centrale rol in het organiseren en aansturen van marketingcampagnes, beursdeelnames en andere promotieactiviteiten.

Je analyseert de impact van jouw marketinginitiatieven en brengt verslag uit aan het managementteam. Bovendien ben je proactief in het signaleren van nieuwe kansen en opkomende trends in de markt, om zo het succes van de merken verder te vergroten.

De opdracht omvat ook de planning en coördinatie van deelname aan beurzen en evenementen om de zichtbaarheid van de merken te vergroten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van teambijeenkomsten, distributeursbijeenkomsten en jubileumreizen. De locaties voor deze activiteiten zijn Woerden (Nederland), Soest (Nederland) en Mechelen (België – 1x per 2 weken).

Gewenste Profiel van de ZZP’er:

  • Bewezen ervaring als zelfstandig professional in marketing en communicatie, bij voorkeur in een B2B-context.
  • Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels; Duitse taalvaardigheid is een pre.
  • Resultaatgericht, creatief en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Vertrouwdheid met grafische tools zoals Adobe Photoshop, Lightroom en Illustrator is een plus.
  • Ervaring met het creëren van korte videocontent wordt op prijs gesteld.

Wat Kun je Verwachten:

Deze opdracht biedt niet alleen een aantrekkelijke vergoeding voor je diensten, maar ook de kans om jouw expertise toe te passen voor twee vooraanstaande B2B-merken. Je maakt deel uit van een hecht team dat samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. We zijn toegewijd aan jouw professionele groei en ontwikkeling. Bovendien werk je vanuit moderne en recent vernieuwde kantooromgevingen.

  • Passende vergoeding op basis van jouw ervaring en vaardigheden; bespreking van onkostenvergoeding is mogelijk.
  • Flexibele werkomgeving met opties voor telewerken.
  • Gelegenheid om waardevolle ervaring op te doen met twee prominente B2B-merken.
  • Inspirerende samenwerking met een toegewijd team en ruimte voor creatieve input.

Ben jij klaar om jouw expertise in te zetten en bij te dragen aan de online groei van deze opdrachtgevers? Solliciteer nu als Zelfstandig Marketing- en Communicatiespecialist en draag bij aan het vergroten van de zichtbaarheid en impact van deze toonaangevende merken!Contact

De entree 201 1101 HG
Amsterdam

W: HumanTalents.nl
E : info@humantalents.nl

Algemene voorwaarden
Privacy statement

KVKnr: 57685037