Over ons

De specialist in banen en freelance opdrachten

Human Talents is onderdeel van The Fenix Group en richt zich primair op vacatures als baan of als freelance opdracht.

Door onze concurrerende prijzen, uitgebreide netwerk en onze ruimere dienstenpakket onderscheiden we ons van de bestaande ‘banen sites’. 

746
Vacatures
39
CV'S
3602
Bedrijven

Wat Human Talents kan bieden

Human Talents biedt een online banen platform waarop werkgevers en werkzoekenden elkaar eenvoudig en snel kunnen vinden.
Daar blijft het echter niet bij, Human Talents Jobs.. gaat veel verder..

DETACHERING
Kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd gebruik maken van verschillende detacheringsdiensten. Neem hiervoor contact met ons op.

INTERIM
Door het grote netwerk zijn er ook mogelijkheden op Interim basis. Human Talents kan hiermee een waardevol invulling geven aan jouw organisatie.

PROJECTEN
Het opzetten, lanceren en managen van verschillende ‘complexe’ projecten zijn werkzaamheden die vallen onder onze core-business. Heb je behoefte aan onze expertise? Neem gerust contact op.

MARKETING
Heb je de behoefte aan verschillende marketingdiensten? Dan kun je via Human Talents Support hiervan gebruik maken. Denk aan het ontwikkelen van websites en platformen, het vermarkten van je label of ontwikkelen van nieuwe concepten.

IT ONTWIKKELING
Wil je een App bouwen of een nieuw innovatief platform ontwikkelen? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op om te sparren.

SNELLE SUPPORT
Het maakt niet uit van welke dienst je gebruik maakt, wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen.

  Stuur een bericht

  Contact

  De entree 201 1101 HG
  Amsterdam

  W: HumanTalents.nl
  E : info@humantalents.nl

  Algemene voorwaarden
  Privacy statement

  KVKnr: 57685037