Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderopvang uit de regio van Amsterdam

 

Voor een gerenommeerde kinderopvangorganisatie uit de regio van Amsterdam zoeken wij Pedagogisch Medewerker(s)

Bij onze opdrachtgever, staat enthousiasme centraal. Als Pedagogisch Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het welzijn, de begeleiding, en de zorg van de kinderen in jouw groep, dit alles in lijn met de pedagogische visie van de organisatie. Dit doe je in een inspirerende en enthousiaste teamomgeving.

Onze opdrachtgever, een toonaangevende speler in de kinderopvang, staat bekend om haar constante streven naar de hoogste kwaliteit in de ontwikkeling van kinderen. De organisatie hecht waarde aan initiatief en moedigt medewerkers aan om hun ideeën te delen en uit te voeren. Bij hen ben je geen nummer, maar een gewaardeerd individu.

Als Pedagogisch Medewerker bieden wij jou diverse mogelijkheden wat betreft groepen en dienstverbanden. Of je nu wilt werken in de kinderdagopvang, de buitenschoolse opvang, of naschoolse opvang, en of je nu kiest voor flexibele uren of een fulltime dienstverband van 36 uur per week; wij hebben de perfecte positie voor jouw specifieke wensen!

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende positie binnen het team van onze opdrachtgever, met ruimte voor jouw creatieve inbreng en persoonlijke groei. Bij hen denken we niet alleen aan het heden, maar ook aan jouw toekomst.
 • Trainingen en interne begeleiding om jouw professionele groei te stimuleren. Bij onze opdrachtgever sta je nooit stil, en blijf je jezelf ontwikkelen dankzij scholing, onderlinge feedback, en persoonlijke aandacht.
 • Een professionele werkomgeving waarin passie voor de opvang en ontwikkeling van kinderen vanzelfsprekend is.
 • Toegang tot de Academy voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een contract met de mogelijkheid tot verlenging en een vaste aanstelling.
 • Een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang.

Wat wij vragen:

 • Een succesvol afgeronde MBO-opleiding Pedagogisch Medewerker, die jou kwalificeert voor werk in de kinderopvang.
 • Bij voorkeur enige ervaring in de pedagogische sector.
 • Een sterke affiniteit met en interesse in kinderopvang.
 • Een flexibele en proactieve houding, met enthousiasme en aandacht voor de ontwikkelingsfasen van het kind.
 • Als werken met kinderen jouw grootste passie is en je klaar bent voor een uitdagende rol binnen een professionele kinderopvangorganisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen, dan is deze kans bij onze opdrachtgever perfect voor jou!

Heb je nog vragen of wil je direct reageren? Neem contact op met ons via telefoonnummer 085 – 0410023 of stuur een e-mail naar info@humantalents.nl. We horen graag van je!

Laten we kennismaken! Reageer via het onderstaande formulier.

Contact

De entree 201 1101 HG
Amsterdam

W: HumanTalents.nl
E : info@humantalents.nl

Algemene voorwaarden
Privacy statement

KVKnr: 57685037