Vacature: Vestigingsmanager Kinderopvang regio Amsterdam


Voor een kleinschalige en succesvolle kinderopvangorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Vestigingsmanager met een passie voor de kinderopvang.

Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze locatie. Je bent het gezicht en aanspreekpunt voor zowel collega’s als ouders. Jouw dagelijkse taken bestaan uit diverse kantoorwerkzaamheden, zoals het beantwoorden van vragen, het plannen van personeel en het leiden van vergaderingen. Daarnaast zorg je ervoor dat de locatie een warme en huiselijke omgeving is waar het welzijn van het kind centraal staat. Je werkt volgens het PBS-programma en draagt dit uit naar collega’s en kinderen.

We zoeken iemand met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, sterke communicatieve vaardigheden en een passie voor kinderen. Je bent goed georganiseerd, kunt prioriteiten stellen en hebt een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in het bezit van een relevante opleiding voor werken in de naschoolse opvang en woon je in de omgeving van Amsterdam.

Als Vestigingsmanager heb je de mogelijkheid om in een dienstverband van 32 of 36 uur per week te werken. We bieden een competitief salaris (schaal 10, conform cao Kinderopvang), een gemotiveerd team van collega’s, een zorgvuldige inwerkperiode, trainingsdagen, bedrijfsuitjes en regelmatige teammaaltijden. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en bieden ze een op maat gemaakt opleidingsplan om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Ben jij klaar voor deze uitdagende functie als Vestigingsmanager? Wil je deel uitmaken van een warme en professionele kinderopvangorganisatie in regio Amsterdam? Neem dan nu contact met ons op en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze rol. We kijken ernaar uit om van je te horen!Contact

De entree 201 1101 HG
Amsterdam

W: HumanTalents.nl
E : info@humantalents.nl

Algemene voorwaarden
Privacy statement

KVKnr: 57685037